Elektronische instalaties

Oplossingen

voor alles waar een stekker aan zit.

Vaak heeft u zelf de oplossing voorhanden, maar in lastige situaties is de hulp van een installateur noodzakelijk. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van een nieuwe stoppenkast in uw woning of de complete inrichting van het computernetwerk in uw bedrijf

Wat is er mogelijk?

Met een doordacht concept voor de oplossing van al uw problemen geeft van Benschop Electro Totaal Concept u de sleutel in handen tot een zorgeloze toekomst.

Het komt vaker voor dan u denkt. De stoppen slaan door! Niet persoonlijk maar letterlijk in de groepenkast in uw gang. Wij breiden de bestaande groepenkast uit met nieuwe groepen of monteren voor u een geheel nieuwe groepenkast.

Een goede verlichting op uw buitenterrein zorgt niet alleen voor beter zicht bij laden en lossen, maar heeft ook een preventieve werking op criminaliteit. In uw bedrijf is het niet alleen van belang dat kantoorruimtes goed verlicht zijn, ook verkeersruimtes en hallen kunnen niet zonder. Een goede verlichting zorgt voor een aangenamer werkklimaat.

Daarnaast is – in geval van calamiteiten – ook goede noodverlichting onontbeerlijk. Wij zetten graag de specifieke mogelijkheden voor binnen- en buiten verlichting in en rond uw bedrijf voor u op een rij.

Overal waar met technische installaties wordt gewerkt, moet apparatuur worden gekeurd. Zo is er de NEN1010 waar de aanleg en oplevering van uw apparatuur aan moet voldoen. In de NEN3140 is vastgelegd hoe de veiligheid in de omgang met elektrotechnische installaties kan worden gegarandeerd.

Met een risicoanalyse en een periodieke keuring van al uw elektrotechnische installaties voorkomt u problemen en voldoet u aan de eisen die vanuit wet- en regelgeving worden gesteld

De aanleg van een computernetwerk gaat niet over een nacht ijs. Het begint met het maken van een totaalplan. Alle aansluitingen van hardwarecomponenten worden in kaart gebracht. Verbindingen moeten kloppen. Ook noodstroom en beveiliging worden niet vergeten. Met dit plan kan de installatie worden uitgeboerd.

Neem contact op met Van Benschop Electro Totaal Concept om de implementatie van uw computernetwerk voor u te regelen vanaf de tekening tot en met de volledige installatie van de apparatuur

Van Benschop een ervaren én erkend elektrotechnisch bureau.

Wij bieden u meer dan een handige jongen met verstand van elektriciteit.